Könyvesbolt

Szeretnénk röviden bemutatkozni és megismertetni Önökkel könyvesboltunkat. Kis boltocskánkat 1991-ben nyitottuk meg Celldömölkön. A könyvek mellett műsoros audiókazetták, VHS kazetták később pedig DVD és CD is szerepeltek kínálatunkban. Mára sajnos ezek hangzó és képi anyagok nagyrészt kiszorultak a piacról. A könyv viszont egyre szélesebb körben hódít. A hagyományos papírformán kívül már van hangos könyv és e-book is, de a nyomtatott könyv illatát és kézbevételét sosem helyettesítheti semmi. Az olvasás még mindig igazi kikapcsolódás, ami minden betűfaló számára belépő egy új világba.
Természetesen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy jó könyvet kapni, vagy ajándékozni valóban örömteli dolog.

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy nem tudunk versenybe szállni a nagykereskedőkkel és könyvforgalmazókkal sem, de nem is ez a célunk. Mi csupán szeretnénk vásárlóink számára biztosítani, hogy a mi kis városunkban is elérhetők legyenek a klasszikus művek mellett a legújabb slágerek is, és megpróbálunk egyedi kihívásoknak is eleget tenni.

Kérjük leendő Vásárlóinkat, forduljanak hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk az elégedettségük és kényelmük érdekében!